Bloggerul de travel Valentin Adrian Iliescu, de la Colţişor de România, o platformă editorială, în cadrul programului de promovare turistică a României, a evenit în urmă cu câteva zile la Carei, după ce a mai fost în vizită în primăvara trecută.

Valentin Adrian Iliescu a avut numai cuvinte de laudă despre Carei, afirmând că este cel mai frumos, mai ofertant și mai spectaculos oraș al județului Satu Mare.
Prezentăm integral postarea bloggerului:
Vreau să vă spun că în primăvara anului trecut am fost pentru prima dată la Carei. Am revenit după exact un an și am redescoperit un oraș care își păstrează cu sfintenie istoria si locurile legendare dar care întinerește și trăiește frenetic prin numeroasele lucrări care se derulează cu mult respect pentru nevoile cetățenilor, pentru condițiile unui oraș frumos și primitor și care, își merită cu prisosință statutul de destinație turistică de excelență.
Nu vreau să supăr pe nimeni prin ceea ce spun dar, de departe, Municipiul Carei este cel mai frumos, mai ofertant și mai spectaculos oraș al județului Satu Mare.
Un oraș minunat din nordul-vestul Transilvaniei pe care dacă nu l-ați văzut până acum vă invit să-i faceți curând o vizită.
Un oraș care m-a fascinat prin frumusețea locurilor, prin calitatea oamenilor – buni gospodari, prietenoși și amabili – prin modul admirabil în care este gestionat orașul cu toate aspectele lui importante pentru comunitate și, nu în ultimul rând printr-un giuvaer de istorie, farmec și arhitectură: Castelul Károlyi. Numit de unii, cu justificat temei, ”Peleșul Transilvaniei”. Și fiindcă știu că vă plac locurile superbe din România vă invit să citiți un articol interesant despre acest castel, ”mândria și bucuria tuturor careienilor”. Iată cum descriam Municipiul Carei și Castelul Karolyi în urmă cu un an pe COLȚIȘOR DE ROMÂNIA (www.coltisorderomania.ro) și care s-a bucurat de un imens succes de audiență. Vă mulțumesc tuturor celor care citiți cu interes articolele noastre din COLȚIȘOR DE ROMÂNIA. Vă mulțumesc și pentru sugestiile voastre pentru a promova noi și noi destinații frumoase de vacanță din România.
Citiţi şi articolul postat anul trecut pe COLȚIȘOR DE ROMÂNIA, intitulat <<Voi știți că avem și un ”Peleș al Transilvaniei”?>>.