Pe durata construirii Centrului multifuncțional din municipiul Carei, în zona străzii Grof Karolyi Sandor vor fi instituite începând de mâine noi restricții de circulație, informează Primăria Carei.

Astfel, tronsonul străzii Grof Karolyi Sandor, cuprins între intersecția cu străzile 1 Decembrie 1918 și Progresului, circulația va fi interzisă.
Cei care vin de pe strada Coșbuc vor trebui să o ia obligatoriu la dreapta pe strada Sinagogii până pe strada Progresului. Primăria Carei solicită participanților la trafic să respecte sensul unic existent pe strada Sinagogii.
”Le cerem scuze participanților la trafic pentru eventualele neplăceri provocate și le mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în anunțul Primăriei Carei.
Viitorul centru multifuncțional va găzdui biblioteca, o sală de proiecție, o sală de meditație cu muzică ambiamentală și spații de recreere. De asemenea, la demisol va fi amenajată o parcare cu o capacitate de 70 de locuri.
Valoarea totală a proiectului este de 23,108 milioane lei, fiind finanțat în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Centrul multifuncțional va fi construit pe locul fostelor sere ale orașului.