În mai puțin de o lună, pe 1 aprilie, primul debut regizoral al lui Patrik Berki, filmul de groază/thriller mistic în limba maghiară, cu o senzație americană, numit Kísért az erdő mélyén, pentru care teaser-ul a fost deja lansat.

Actori principali: actrița de renume internațional Caroline Boulton, Andi Balázs, Kátja Sebestyén, Vivien Botos (Viktória Békefi), Virág Kádár, Gergő Nagyidai, Anita Kosik, Dénes Christián, Diána Tripon, Kevin Szabó, Bence Bereczki și Patrik Berki (Anita Kosik).
Patrik Berki s-a născut în Carei, este un actor, regizor, cântăreț și scenarist maghiar de căntece lăutărești. În prezent studiază actorie, în Ungaria.
Un număr limitat de bilete pentru spectacol sunt deja disponibile pe site-ul Cinematografie Lurdy din Budapesta.
La eveniment vor participa numeroși actori, vedete maghiari și străini iar părțile interesate se pot întâlni la premieră.
Așadar, începând cu ora 20:00 pe 1 aprilie, filmul lui Patrik Berki intitulat Temptation in the Deep of the Forest va debuta în cinematograful Lurdy.
Povestea este despre Olivia, o studentă cu prietenii ei, care pleacă în vacanță într-un loc special pentru a se relaxa oboseala anului școlar cu distracții preponderent active, apoi în casa în care sunt cazați încep evenimente ciudate.
„Așteptăm cu nerăbdare proiecția, vrem să arătăm lucrarea, suntem cu toții foarte încântați, așa că toți cei care pot ar trebui să vină să vadă filmul în cadrul proiecției pentru că trebuie să mai așteptați puțin pentru a fi prezentat în toate cinematografele”. – a spus Patrik Berki, regizorul.
Bilete: https://lurdymozi.hu/film/kisertes-az-erdo-melyen-a-megtort-feny-31