Un copil a cerut „sistarea cercetărilor” împotriva mamei sale, care i-a aplicat o corecţie „uşoară”

Un copil i-a impresionat pe judecătorii careieni după ce a cerut „sistarea cercetărilor” împotriva mamei sale, acuzată de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, după ce l-ar fi lovit uşor cu un lemn în cap în ziua de Crăciun.

Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar pe numele unei femei dintr-o localitate din zona Careiului, pe motivul că, în 25 decembrie 2022, şi-ar fi agresat fiul uşor, cu o bucată de lemn, în zona capului, fără a-i cauza urme vizibile.




Fiind audiată, femeia a recunoscut întrutotul infracţiunea săvârşită, arătând că,şi-a lovit o singură dată copilul cu palma peste faţă, din cauza unor discuţii referitoare la plecarea sa neanunțată de casă. Mama a adăugat că îi pare rău şi a arătat că este prima dată când a avut o astfel de pornire la adresa fiului său.
Audiat la rândul său, copilul a confirmat agresiunea, arătând că, în fapt, nu doreşte ca mama sa să fie trasă la răspundere penală pentru fapta sa, solicitând „sistarea cercetărilor”, au notat judecătorii careieni.
Judecătorii careieni au iertat-o pe femeia acuzată de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, dispunând vineri închiderea dosarului. Sentinţa este definitivă.