CSM Victoria Carei nu a reușit să definitiveze lotul de jucători înainte de cantonament. A reușit câteva transferuri care au adus plus valoare echipei, însă ar mai fi fost nevoie de încă unul sau doi jucători, consideră antrenorul Marius Botan.

Conducerea CSM Victoria Carei a avut discuții cu mai mulți jucători, însă realizarea transferurilor s-a dovedit dificlă.
”Pentru perioada de pregătire am avut fixate șapte meciuri amicale și un cantonament de 10 zile la Ocna Șugatag. Înainte de cantonament voiam să finalizăm lotul de jucători, lucru care nu s-a realizat. Am avut discuții cu mulți jucători, însă în perioada de iarnă este dificil să poți să transferi. Cu toate acestea, consider că băieții nou veniți au adus un plus în cadrul lotului nostru, deși aș mai fi dorit cel puțin unu sau doi jucători pe posturile pe care consider că nu suntem suficient de bine acoperiți. În cantonamentul de la Ocna Șugatag s-a lucrat bine! Din punct de vedere fizic, am acumulat foarte mult. Condițiile au fost acceptabile”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
În niciunul dintre cele șapte meciuri de pregătire, soldate cu șase înfrângeri și un egal, antrenorul Botan nu a avut tot lotul apt de joc.
”În meciurile de pregătire ne-am dorit să vedem o evoluție în bine a echipei din punct de vedere tactic și fizic. Din păcate, nu a fost un meci de pregătire în care să fi avut tot lotul apt de joc. De fiecare dată au intervenit anumite probleme din cauza cărora nu i-am avut pe toți, fie probleme de boală, fie mici accidentări”, a arătat antrenorul Botan
”Suntem pe ultima sută de metri a pregătirilor înainte de reluarea campionatului. Din păcate, condițiile meteo și condițiile de la stadion nu prea ne ajută în ciclul săptămanal de pregătire”, a adăugat Botan.
Sâmbătă, Victoria Carei va avea primul meci oficial al acestui an, împotriva celor de la Someșul Dej.
”Va fi un meci dificil din multe puncte de vedere. Adversarul de sâmbătă are un stil de joc elaborat, bazat pe posesie, tocmai din această cauză au solicitat să jucăm la Cluj, pe un teren sintetic. Noi va trebui să jucăm foarte inteligent, pe faza defensivă să facem un joc perfect, iar pe situațiile de contraatac să fim preciși și să înscriem gol sau goluri. Sper ca băieții să se pregătească bine săptămana aceasta și să putem alinia cel mai bun 11 pentru meciul de sâmbătă”, spune antrenorul Botan.
Foto: Arhivă