Știm cu toții că în 14 februarie lumea întreagă sărbătorește Valentine’s Day, o sărbătoare atât de populară în special în rândul adolescenților. În această zi dedicată iubirii, Consiliul Scolar al Elevilor al Liceul Teoretic Carei a derulat activități specifice, în speranța petrecerii unor momente plăcute în timpul pauzelor, se arată într-un material transmis portalului Opinie de Carei.

Valentine’s Day este în egală măsură una dintre cele mai celebrate, dar și cele mai îndelung discutate sărbători.
Fie că sărbătorim de Valentine’s Day sau de tradiționalul Dragobete, orice zi este un bun prilej pentru a ne exprima iubirea sau aprecierea față de alte persoane sau față de lucruri din viețile noastre.
Marti, 14 februarie 2023, Departamentul de activități școlare și extrașcolare al Consiliului Școlar al Elevilor LTC, împreună cu clasele XI A și XI C au sărbătorit celebra zi a îndrăgostiților, Valentine’s Day, ediția 2023 care a avut ca scop popularizarea sărbătorilor din spațiul anglo-saxon și dezvoltarea interesului elevilor.
Ziua a debutat cu distribuirea mesajelor strânse în prealabil în clasele destinate de către mesagerii lui Cupidon, elevi ai claselor a XI-a A și XI-a C.

La parterul liceului, departamentul a pregătit un colț Valentine, cu un panou tematic, în fața căruia elevele Nyegrai Niki din clasa a X-a A și Murvai Kitty din clasa a XI-a D, pasionate de fotografiat, au creat un atelier foto, în care doritorii au avut șansa de a se imortaliza cu o ramă-frame decorată cu inimi multicolore, specifică zilei sărbătorite, realizată de eleva Toth Vanessa din clasa a XI-a A, căreia îi aducem mulțumiri pe această cale.
Coordonator de proiecte si programe, Prof. Mențiu Gabriela