Alături de grupa U12 a Victoriei Carei, care şi-a adjudecat trofeul turneului, și grupa U11 a clubului careian a participat la turneul Cupa Crișana de la Oradea, desfăşurat ieri.

Rezultatele au fost satisfăcătoare, echipa care s-a clasat pe locul cinci înregistrând următoarele scoruri în partidele disputate: 0-0, 0-1, 5-1, 1-0.
Echipa U11 trece în prezent printr-o perioadă de reconstrucţie, arată antrenorul Gindele Gergely.
“Am ocupat locul al cincilea, un loc destul de bun luând în considerare anumite lucruri. Am avut foarte mulți absenți din motive de sănătate și de motive personale. Pe de altă parte, alți jucători nu vor mai face parte din colectivul nostru. Este vorba despre Szilagyi Akos, deja transferat la DVSC (Academia de fotbal Debrecen), și Gergely Mark, Poosz Milan și Somogyi Milan, care au confirmat la antrenamentele celor de la Academia Partium și foarte probabil că urmează să fie transferați la această echipă. Noi le dorim mult succes și reușite deosebite în cariera lor sportivă. Suntem mândri de ei și de cei aproape cinci ani petrecuți împreună. Ne aflăm într-o perioadă de renonstrucție, cei noi veniți sunt foarte talentați și se implică la antrenamente. Victoria Carei este și va fi o rampă de lansare pt cei talentați și mai ales pt cei care sunt dedicați sportului și al seriozității! Mergem înainte ca și până acuma!”, a declarat antrenorul Gindele Gergely.
“Suntem mândri că acești jucători foarte talentați se transferă, dar puțin triști că nu-i putem ține aproape de echipă. Motivele sunt complexe. Trebuie să ne dăm seama de anumite lucruri și circumstanțe importante. Sperăm că în viitor acești fotbaliști vor rămâne în pepiniera noastră și să îmbunătățească performanțele fotbalului careian”, a mai spus antrenorul Gindele
Lotul echipei U11 a Victoriei Carei: Nagy David, Vili David, Reszler Aron, Gorcsi Manuel, Oros Alex, Giurgiu Dominik, Crișan Matei, Pătrașca David, Berta Laurențiu, Bercheș Luca, Marozsan David, Armos Hunor, Gal Dominik, Kun Kristian, Koncz Kevin, Lakatos Kevin, Georgescu David.
“În încheiere, vreau să mulțumesc invitația celor de la Crișana, în special domnului Denes Szilveszter”, a adăugat Gindele Gergely.