Având peste 15 de ani de experienţă, firma Electroman SRL din Carei vă pune la dispoziţie servicii de proiectare şi execuţie de instalaţii fotovoltaice la cheie, precum şi de alimentare a posturilor de transformare, respectiv branşamente de reţele.

Electromen SRL execută sisteme fotovoltaice şi prin programe de finanţare, atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice.
Firma Electromen a început să proiecteze primele parcuri fotovoltaice în 2011, primele proiecte fiind finalizate în 2013. De atunci a realizat sute de proiecte de acest gen, însumând o capacitate totală de peste 7 MW.
Electromen SRL a executat, printre altele, parcurile fotovoltaice Clarance Camp din Căpleni (1 MW), Pro Lex Energy Căpleni (1 MW) şi Harting SRL Sibiu (1,3 MW). De asemenea, firma asigură mentenanţa parcurilor fotovoltaice din Doba (5MW) şi Mihăieni (3 MW), respctiv monitorizează de la distanţă parcul fotovoltaic Butimanu (7 MW).
Pe lângă experienţa îndelungată, Electromen SRL dispune şi de o gamă largă de utilaje necesare desfăşurării activităţii.

Firma Electromen îşi are sediul în Carei, pe strada Tireamului nr.82. Informaţii suplimentare despre serviciile oferite pot fi obţinute pe site-ul firmei (www.electromen.ro), la numărul de telefon 0361-427073 sau la adresa de email: office@electromen.ro.