O careiancă agresată în faţa unui local din municipiu de o altă careiancă, ce a lovit-o cu pumnii în faţă, a ajuns să se împace cu agresoarea în instanţă. A scăpat de acuzaţii şi o complice care a ţinut-o de mâini pe victimă, pentru a o împiedica să se apere.

Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, agresiunea a avut loc în septembrie 2021.
O careiancă a agresat-o fizic pe o altă careiancă, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei şi a gâtului, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 de zile de îngrijiri medicale.
O altă femeie a înlesnit, prin prezența la faţa locului şi prin ținerea mâinilor victimei, agresarea fizică a acesteia.
Agresoarea a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, iar femeia care a ţinut de mâini victima complicitate la lovire sau alte violenţe.
După ce a fost întocmit dosar penalk, au fost audiaţi martori, iar dosarul a fost trimis în judecată, victima şi-a retras brusc plângerea.
Judecătoria Carei a constatat vineri încetarea procesului penal în urma retragerii plângerii de către victimă. Totuşi, victima va trebui să plătească 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.