Interviu cu noul director general al firmei Rangy Guard din Carei, Claudiu Șiman

Reporter: – Care sunt tendințele pe piața serviciilor de pază și protecție?
Claudiu Șiman: – Ceea ce se întâmplă în prezent, putem vedea cu ochii noștri zi de zi. Însă știm ce se va întâmpla în viitor. Cu siguranță urmează etapa în care majoritatea cetățenilor își vor asigura proprietățile, dar și securitatea personală. Vă dau un exemplu: la dumneavoastră acasă, noaptea la ora 02:00, latră câinii sau vedeți o siluetă. Dacă sunteți conectat la dispeceratul nostru și acționați butonul dumneavoastră de panică, în 4-7 minute băieții noștrii ajung la dumneavoastră acasă și vă acordă sprijin. Băieții noștri nu se tem și vor intervenii cu toate dotările lor, promt și fără pardon. Valoarea unui asemenea contract este de 150 lei+TVA pentru fiecare lună. Este mult sau puțin, decide fiecare. În mod evident, dacă nu sunteți conectat la dispeceratul nostru, puteți suna la 112 și probabil totul va fi ok. Sau poate aveți o casă în viile Careiului pe care nu o locuiți și în loc să vă puneți gratii, vă montăm noi senzori de mișcare care ne alertează direct în dispecerat. Pe scurt, nevoie de noi este și avem un moto sugestiv: Zilnic facem ceva pentru a fi mai buni!
Reporter: Cum se adaptează firma Rangy Guard noilor cerințe de pe piață?
Claudiu Șiman: – Am venit la conducerea echipei Rangy Guard în urmă cu doar câteva luni și am luat rapid decizia de a moderniza tot. Chiar tot! Suntem o societate de pază și protecție 100% din Carei, activând în special, în domeniul monitorizării și intervenției. Asigurăm servicii de monitorizare și intervenție din Carei, Tășnad și Valea lui Mihai, deci acoperim o zonă importantă. Pentru a fi eficienți și profesioniști, prima noastră decizie a fost să achiziționăm patru mașini noi, care să asigure un serviciu rapid, foarte eficient. Nici la personalul de intervenție rapidă nu am făcut economii, atrăgând băieți puternici, sportivi cu ani de experiență în acest domeniu. Suntem recunoscători că în momentul de față venim cu un suflu nou. Ne-am și rebrenduit, avem și uniformă nouă, iar băieții noștrii poartă cu mândrie uniforma Rangy Guard. Cred că ne-au ieșit bine toate. Lucrăm de aproape cu oameni profesioniști în domeniul designului și a brandingului.
Reporter: – Cui se adresează firma dumneavoastră?
Claudiu Șiman: – Caselor particulare, caselor de vacanță, societăților comerciale de toate tipurile, ABC-uri, farmacii, bănci, bancomate, cazinouri, unități de producție, depozite, ferme agricole. Realitatea este că aproape toate unitățile care fac vânzare cu amănuntul sau care au un stoc mai măricel sunt obligate să aibă un contract de monitorizare și intervenție.


Reporter: – Cât de importantă este comunitatea careiană pentru firma Rangy Guard?
Claudiu Șiman – Iubim Careiul! Suntem de-ai locului, aici vrem să trăim și chiar să murim. Pentru noi patriotismul local este foarte important. Bem apă de Carei, gătim cu ulei de Carei, facem cumpărături și de prin piața din Carei. Avem firma aici, dispeceratul este și el aici în Carei, mașinile sunt toate înmatriculate aici! Suntem bucuroși când o fabrică care activează în zona aceasta se bazează pe produse și servicii locale. Patriotismul local este un lucru bun! Ne ajută pe noi careienii să ne dezvoltăm aici.
Reporter: – Cei îi sfătuiți pe cei ce sunt înteresați de servicii de securitate?
Claudiu Șiman: – Vreau să le spun că suntem aici cu un suflu nou și sănătos. Să ne urmărească acțiunile și să vină către Rangy Guard cu încredere, deoarece suntem dedicați pentru a fi buni.
A consemnat Szasz Lorand