Delegație condusă de vicepreședintele Federației de tenis de masă din Ungaria, în vizită la Carei

Vineri, înaintea meciului de Superliga României la fete între echipele CSM Victoria Carei și CSM Steaua București, conducerea Primăriei și a CSM Victoria Carei a fost vizitată de către o delegație din Ungaria, condusă de vicepreședintele Federației de tenis de masă din Ungaria, Somlyo Gergo.

Acesta este în același timp și presedintele Clubului sportiv din Budaors, echipa unde activează două dintre jucătoarele legitimate și la CSM Victoria Carei: Helga Dari și Maria Fazekas.




Din delegația maghiară au mai făcut parte Szvitan Krisztina, coordonatorul secției de tenis de masă de la același club, Horovitz Tamas, președintele secției de tenis de masă DAK – DEAC Debrecen (unde mai antrenează Mircea Podoba), vicepreședintele și secretarul aceluiași club, Cseko Sandor, membru în cadrul federatiei maghiare de tenis de masa si președintele clubului de tenis de masă din Nyurbator, însoțit de Madai Istvan – consilier sportiv din cadrul Primăriei Nyirbator, oraș înfrățit cu Careiul.
Din partea Primăriei Carei au fost prezenți primarul Eugen Kovacs, administratorul public Beko Tamas, directorul Direcției de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, Bogdan Georgescu, și directorul CSM Victoria Carei, Tabi Zsolt.

A fost o intâlnire bazată pe colaborarea existentă în domeniul tenisului de masă între aceste organizații, cu caracter constructiv, privind realitatea din teren, fiind stabilite reperele pentru o dezvoltare continuă comună în viitor.