Ziua Internațională a Cititului Împreună este o zi în care se sărbătorește puterea de a citi cu voce tare, împreună. Citirea cu voce tare are un rol foarte important în dezvoltarea copiilor. Citind împreună schimbăm lumea!

Această zi importantă a fost marcată și la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 structura Gpp nr.7 Carei.
Astfel, preșcolarii, împreună cu părinții sau bunicii, alături de cele două educatoare Kincses Judith, Kaufler Melitta și pedagogul de recuperare Robotin Larisa, au citit cu voce tare povestea ”Pipp es Polli a szuper roller” de Axel Scheffler.
Tot pe 1 februarie a avut loc o întâlnire organizată de Heb Ildiko Tunde- director unitate și de Kardos Melinda- Facilitator de educație parentală, tema acestei întâlniri fiind: Importanța frecventării ciclului preșcolar. La întâlnire au participat un număr de șase părinți și doi bunici, alături de Krajzar Kinga-Expert, expert local pe problemele rromilor, și Robotin Larisa –pedagog de recuperare.

„Învățare pentru toți” este un proiect care urmărește creșterea participării la procesul de educație a copiilor preșcolari și școlari din zonele urbane marginalizate ale Municipiului Carei, parte a Intervenției nr. 7 din cadrul Strategiei de dezvoltare locală socială a Municipiului Carei, plasată sub responsabilitatea comunității. Proiectul este implementat cu co-finanțare din POCU Cod SMIS 152668.

Foto: GPP nr.7