Victoria Carei merge astăzi într-un cantonament la Ocna Șugatag cu noul lot al echipei, care include șase jucători noi.

Clubul careian se află în discuții cu încă doi jucători noi, care s-ar putea alătura în cantonament, antrenorul Marius Botan spunând că este prematur să dezvăluie numele lor.
Cei șase jucători noi în lot sunt: Feher Luca, venit de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Andras Patric și Ardelean Raul, sosiți de la FC Bihor, Berindea Cosmin, venit de la ACS Comuna Recea (Maramureș), Tand Christian de la CSM Sighet, și Bokyi Dmytro din Ucraina, care este liber de contract.
CSM Victoria Carei s-a despărțit de alți șase jucători: Ritli Raul, Moș Flavian, Aspru Răzvan, Silaghi Claudiu, Zbona Raul și Horvath David, acesta din urmă fiind împrumutat la o altă echipă.
Lotul cu care Victoria Carei a plecat în cantonament: Florin Gorbe și Mitracica Eric, portari, Bîrle Teodor, Feher Luca, Tand Christian, Andras Patric, Tlinger Daniel, Haller Dominik, Raț Raul, Ardelean Raul, Kinczel Ervin, Nyilvan Bogdan, Nyilvan Rareș, Bokyi Dmytro, Tincău Luca, Berindea Cosmin, Vajda Roland, Nwokoecha Chukwuebuka ”Nelson”, Marinaș Adrian, Ghiarfaș Mihai, Mihale Claudiu.
Victoria Carei va juca sâmbătă un meci amical cu CS Lotus Băile, iar în 10 februarie cu FC Bihor, amblele pe sinteticul de la LPS-Dinamo din Satu Mare.

Foto: Arhivă