În această săptămână, inspectorii DSVSA Satu Mare au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.200 lei, dintre care două amenzi contravenționale la un restaurant din localitatea Carei și un restaurant din Satu Mare.

Au mai fost aplicate patru avertismente la patru producători/comercianți de produse alimentare și non alimentare din piețele agro alimentare din Satu Mare.
Astfel, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei, dintre care 2 amenzi contravenționale – 1 amendă contravențională, în valoare de 10.000 lei, unui restaurant din localitatea Carei – pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor stabilite de A.N.S.V.S.A. privind întreținerea spațiilor de prelucrare a produselor alimentare și a ustensilelor de lucru folosite, și o amendă contravențională în valoare de 1.200 cu lei unui restaurant din localitatea Satu Mare, pentru manipulare produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

N.R. DSVSA Satu Mare nu precizează numele restaurantelor sancționate