Un bărbat din Carei a recurs la gesturi bolnăvicioase în încercarea de a determina o femeie din Berveni să reia cu el relația de concubinaj.

Potrivit informațiilor obținute de portalul Opinie de Carei, calvarul femeii a început în 6 ianuarie 2022.
Potrivit procurorilor, în ziua respectivă, careianul s-ar prezentat la locul de muncă al femeii, un bar din Berveni, și a ameninţat-o, spunându-i că o va ucide după care îşi va lua viaţa.
În perioada ianuarie – martie 2022, careianul ar fi amenințat-o pe fosta concubină cu darea în vileag a unei filmări cu conținut compromițător, în scopul de a accepta să reia relația de concubinaj.
În aceeași perioadă, careianul ar fi contacta-o telefonic periodic, sunând-o atât pe telefonul mobil, cât şi pe telefonul fix, şi i-ar fi trimis mesaje prin intermediul reţelei de socializare Facebook fostei concubine, apeluri şi acţiuni care, prin frecvență (zi şi noapte) şi conţinut (cuvinte şi expresii triviale, şicane), i-ar fi cauzat acesteia o stare efectivă şi serioasă de temere, mai notează procurorii.
De asemenea, în noaptea de 6/7 martie 2022, careianul ar fi distrus, prin spargere cu o piatră, parbrizul, luneta, geamul lateral din spate şi oglinzile laterale ale autoturismului aparținând fostei concubine, parcat în fața unui imobil din Berveni.
Judecătoria Carei a dispus azi începerea procesului penal. Careianul urmează să răspundă penal pentru faptele sale, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, șantaj, hărţuire și distrugere.