Fotoclubul “Vasile Vénig László” din Carei începe anul cu o nouă inițiativă.

Fotoclubul va organiza câte o întâlnire, lunar, pentru cei interesați de arta fotografică, indiferent de nivelul lor de pregătire (a avut una similară cu ani în urmă, dar interesul a scăzut încet-încet).
Care este motivația acestei inițiative?
“Prima ar fi că activitățile clubului nostru nu se limitează doar la organizarea de expoziții și multe alte evenimente, ci și la formarea comunității.
Pe baza feedback-ului, mai mulți pasionați de fotografie doresc să-și extindă cunoștințele în acest domeniu sau chiar să dobândească elementele de bază ca fotografi începători, așa că în cadrul acestor întâlniri dorim să ne împărtășim experiențele sau chiar să învățăm, să ne cunoaștem mai bine și să dobândim experiență de la alții.
Dacă va exista interes, ne gândim chiar să inițiem un curs de fotografie, în primăvară. De aceea, îi invităm pe toți cei interesați, joi, 12 ianuarie 2023, de la ora 18.00, în sala de conferințe a castelului Károlyi din Carei. Aceștia sunt rugați să aducă la întâlnire maximum 10 fotografii din portofoliu, în format digital pe stick de memorie”, se arată în anunţul Fotoclubului “Vasile Vénig László”.