Primăria Carei a mai obținut o finanțare în cadrul Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru proiectul intitulat ”Renovare energetică moderată a Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Municipiul Carei – corp cantină”.

Valoarea contractului de finanțare, semnat ieri de către ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, este de 1,66 milioane lei (fără TVA).
”Continuăm să dezvoltăm orașul prin intermediul proiectelor din fonduri europene. Acum am obținut o primă finanțare pentru Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu privind reabilitarea corpului de cantină. Primăria Carei a mai depus un proiect pentru renovarea energetică integrată a acestui liceu, aflat în evaluare, în sumă de 39,66 milioane lei. Dacă reușim să implementăm ambele proiecte, Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu va oferi cele mai moderne condiții de studiu pentru elevii săi”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Proiectul a cărui contract de finanțare a fost semnat ieri de ministrul Cseke Attila a fost depus în cadrul primului apel de proiecte pentru componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Până în prezent, Primăria Carei a semnat contractele de finanțare pentru zece proiecte finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea totală a acestora este de 33,52 milioane lei.