Viceprimarul Careiului, Ludovic Keizer, fost fotbalist în Divizia A, le cere suporterilor Victoriei Carei să aibă răbdare, să nu atace jucătorii, conducerea şi antrenorul, subliniind faptul că echipa are mai multă nevoie de încurajare şi de susţinere decât de critici şi atacuri.

Viceprimarul Keizer este de părere că s-a pornit pe un drum, cel din Liga 3, care trebuie parcurs până la capăt în actuala formaţie.
„Le cer suporterilor să aibă răbdare, chiar dacă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor lor. Am făcut un pas mare, trebuie să avem puţină răbdare. În mod normal, ar trebui să apară şi rezultatele, iar dacă totuşi nu vor apărea, a fost o experienţă pentru noi să avem din nou echipă în Liga 3. Victoria Carei are mai multă nevoie de încurajare şi de susţinere decât de critici şi atacuri. Nu e momentul să schimbăm conducerea sau să schimbăm antrenorul la Victoria Carei, cum cer unii. Cu asta nu rezolvăm nimic. Am pornit împreună pe un drum pe care trebui să îl parcurgem până la capăt în actuala formaţie”, a declarat viceprimarul Careiului.
Viceprimarul Ludovic Keizer a făcut o radiografie a seriei a X-a în care evoluează Victoria Carei în Liga 3, arătând că e vorba de echipe mult mai valoroase şi cu resurse financiare mult mai mari.
„Echipa a avut parte de arbitraje corecte şi astfel am reuşit să câştigăm campionatul judeţean, iar apoi să ajungem în Liga 3. Echipa a rămas aceeaşi. Am nimerit într-o serie foarte puternică, cu Bihorul, cu echipa a doua a CFR Cluj, e Sighetul, un oraş de două ori mai mare decât noi, care a avut ani de zile echipă de Liga 2, Satu Mare la fel, acolo e Dejul cu sponsor puternic. Sunt echipe cu care nu prea putem concura din punct de vedere financiar, dar nici ca valoare. Vor fi patru echipe de la coada clasamentului dintre care, în urma play-outului, vor retrograda două. Cu puţin noroc, putem evita retrogradarea”, a adeclarat Ludovic Keizer.
Fost fotbalist în Divizia A, viceprimarul Keizer este de părere că, pe lângă un arbitraj corect, singura şansă a echipei o constituie o foarte bună pregătire fizică.
„Singura noastră şansă este să fim foarte bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Îmi aduc aminte că atunci când eram în Diviza A cu Olimpia, şi noi eram o echipă mică, dar eram foarte bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Eram superiori adversarilor din acest punct de vedere până în ultimele minute, chiar dacă erau mai buni din punct de veder tehnic şi tactic. Consider că jucătorii Victoriei trebuie să aibă parte în această iarnă de o pregătire foarte serioasă şi poate aici vom avea un câştig care ne va salva de la retrogradare. Un catonament serios, de peste zece zile, ar putea ajuta nu numai la nivelul pregătirii fizice, ci şi la o mai bună închegare a spiritului de echipă”, a declarat Keizer.
Viceprimarul Keizer a explicat că, odată cu intrarea în Liga 3, au crescut foarte mult şi cheltuielile cu echipa, finanţată în întregime de la bugetul local.
„Au crescut cheltuielile cu echipa în Liga 3. În timp ce în campionatul judeţean organizarea unui meci acasă costa 680 de lei, acum cheltuim 8.000 de lei la fiecare meci de acasă. În plus, la meciurile de acasă trebuie să asiguri ambulanţă, poliţişti locali, jandarmi. De asemenea, echipa are de făcut deplasări pe distanţe mari, care costă şi ele. Jucătorii sunt plătiţi integral de la bugetul local. Aşteptăm şi agenţii economici din Carei să ajute clubul, contribuind fiecare după posibilităţile lor. Până la urmă ar fi o simplă chestiune de patriotism local”, a încheiat viceprimarul Ludovic Keizer.
A consemnat Szasz Lorand