După un spectacol de Crăciun susţinut în sala de festivităţi, cadrele didactice ale Liceului Teoretic Carei au înamânat azi un cec simbolic, în valoare de 135.000 de lei, locatarilor din blocul situat în Piaţa Avram Incu, avariat de explozia de gaze din 27 februarie 2022. Banii au fost strânşi în cadrul unui târg caritabil de Crăciun, organizat de Liceul Teoretic Carei.


Directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor, le-a mulţumit tuturor celor care şi-au adus aportul la organizarea Târgului caritabil de Crăciun, în urma căruia s-au strâns 90.000 de lei pentru familiile afectate de explozie.
„Cecul simbolic a fost realizat de elevii liceului nostru şi acum îl vom înmâna locatarilor din blocul afectat de explozie. Sunt mândru de faptul că la târgul caritabil organizat de liceul nostru s-au strâns 90.000 de lei, la care se adaugă 45.000 de lei oferiţi de reprezentantul societăţii Ardealul SA, doamna Lupşica Negrean Diana. Îi mulţumi pentru ajutor, dar le mulţumi tuturor celor care au contribuit la acest succes al târgului caritabil”, a eclarat directorul Zsido Sandor.
Vizibil emoţionată, preşedinta asociaţiei de proprietari din casa scării afectată de explozie, Papp Krisztina, le-a mulţumit organizatorilor târgului caritabil, conducerii firmei Ardealul SA, dar şi tuturor celor care au participat la roganizarea şi derularea târgului caritabil.
Primarul Eugen Kovacs a arătat că în Carei nu a mai avut loc niciodată un târg caritabil cu un asemena rezultat impresionant. Edilul şef le-a mulţumit tuturor celor care şi-au adus aportul la organizarea acestuia şi le-a urat locatarilor din blocul afectat de explozie ca viitorul Crăciun să îl petreacă în propriile lor apartamente.

Programul artistic a fost asigurat de elevii pregătiţi de cadrele didactice Bota Mihale, Fazakas Erika, Lorincz Szilveszer şi Vlad Paşca. La finalul acestuia, a fost intonat cântecul de Crăciun „Noapte de vis”, în limbile germană, engleză, maghiară şi română.