Călător în Bascheți, unul dintre cele mai influente bloguri românești dedicate turismului, a lansat, astăzi, campania ,,Cel mai frumos loc în 2023’’, o inițiativă independentă, prin care se dorește să fie scoase în evidență locurile de neratat în 2023.

Campania a debutat cu un videoclip, care arată primele 10 locuri neștiute din România, unde trebuie să ajungi în 2023.Videoclipul a fost realizat în mai multe locuri unice din țară: în Apuseni, în Delta Dunării, în Bucovina, la Cazanele Dunării etc.
Printre destinațiile turistice propuse în cadrul campaniei de jurnaliștii Laura Vereha și Sebastian Secan, deținătorii blogului calatorinbascheti.ro, se numără Tinovul Mare, cea mai mare rezervație de turbă din Europa, Băile Romane din Geoagiu Băi, Inima lui Isus din Harghita, Refugiul Panoramic din Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș, Biserica din pustiu, etc.
În străinătate, printre destinațiile câștigătoare pentru 2023 se numără Portugalia, Italia, Tenerife (Spania), Kenya, Budapesta (Ungaria), Insula Eden – Maldivele Egiptului.
”De ce ți-ai face o vacanță în România? Pentru că, cu siguranță, încă mai ai lucruri de descoperit și de explorat, așa cum încă mai avem și noi. Este colțul nostru rai, pe care îl numim acasă și pe care trebuie să-l cunoaștem, înainte de orice colț instagramabil al lumii’’, spune Laura Vereha.
”Vrem să vă inspirăm să descoperiți România și să vă invităm să mergeți și afară. Având în vedere contextul economic prin care trecem ne-am dorit să propunem publicului locuri de poveste pentru toate tipurile de turism, dar, mai ales, pentru toate buzunarele”, completează careianul Sebastian Secan.

Destinațiile au fost propuse de:
Laura Vereha, fondator Călător în Bascheți & consultant în marketing turistic;
Sebastian Secan, fondator Călător în Bascheți & consultant în marketing turistic;
Aurelia Teslaru, travel influencer @aura.calatoreste;
Raul Dumitru, creator de conținut & travel blogger @rauldumitruv;
Vlad Berindean, specialist în marketing turistic;
Alexandra Ungureanu, artist & lifestyle influencer;
Cristian Brînză, antreprenor și specialist în marketing turistic;
Ana Negoiță, travel blogger @anapediatravel;
Ana Tepșanu, jurnalist;
Simona Crișan, Social Media Manager, agenție de marketing specializată în turism;
Claudia Bonchiș, travel blogger @romandra.travel;
Simona Piagu, Marketing Manager, agenție de turism;
Oana Grozavu, travel blogger @visatorprinlume;
Bogacz Przemyslaw, director agenție de turism, Spania & Portugalia.
Campania și videoclipul de promovare sunt lansate, în premieră, astăzi, 8.12.2022, pe conturile de social media Călător în Bascheți.
Lansat, în noiembrie 2018, de jurnaliștii de televiziune Laura Vereha și Sebastian Secan, calatorinbascheti.ro a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute și influente bloguri de travel din România. Blogul își propune să arate publicului România neștiută, uimitoare, de poveste, cu locuri despre care n-ai bănui că sunt la noi în țară. Cu peste 1.300.000 de urmăritori în Social Media, Călător în Bascheți a lansat, până acum, mai multe campanii independente de promovare a României. Campania ”România Vie” a fost premiată recent cu Silver Award, la Pr Award, cea mai importantă competiție de Relații Publice din România.