La data de 6 decembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Carei și în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, privind infracțiunile de furt calificat și tentativă la furt calificat, au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza județului Bihor.

În urma efectuării perchezițiilor, polițiștii au identificat diverse bunuri susceptibile a fi fost utilizate în comiterea infracțiunilor sau provenite din săvârșirea acestora, bunuri care au fost ridicate în vederea confiscării.
Totodată, polițiștii au identificat persoanele care ar fi sustras bunurile respective din incinta a două imobile aflate pe raza localității Săcășeni, județul Satu Mare, fiind vorba despre doi bărbați de 30 și 48 de ani, ambii domiciliați în județul Bihor.
Bărbații au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentați în fața instanței de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale în cauză.