În data de 26 noiembrie, în Salonta s-a desfășurat evenimentul XVI. Pepe’s Memorial Cup, unde o parte din sportivii CS Karate Do BFKS Carei au cunoscut pentru prima dată entuziasmul competițiilor.

”Sunt incredibil de mândru de fiecare dintre elevii mei, comportamentul și determinarea lor în timpul competiției au fost remarcabile. Nu aș fi putut cere o performanță mai bună la prima lor ocazie”, a declarat antrenorul Attila Bartincki.
Sportivii care au obținut medalii de bronz sunt:
Vaida Adriana Kimberli – Kata feminin 8-9 ani & Kata feminin 10-11 ani
Dávid Torzsa – Kata masculin 12-13 ani
Márkusz Ratis – Kata masculin 12-13 ani
Hunor Tolnai – Kata masculin 10-11 ani
Akos Bodnár – Kata masculin 6-7 ani
Dorottya Bodnár, Kristóf Ritli și Szebasztián Varga nu au reușit să obțină o medalie, dar nici ei nu trebuie să fie dezamăgiți, pentru că au evoluat excelent și acesta este doar începutul.
”După cum arată rezultatele, viitorul este foarte promițător pentru toată lumea. În final, aș dori să mulțumesc fiecărui părinte pentru încrederea și ajutorul acordat în timpul competiției, dar nu în ultimul rând, sponsorilor, cu ajutorul cărora am putut participa la această nobilă competiție internațională. La începutul evenimentului s-au aliniat 485 de sportivi, reprezentând 33 de asociații sportive din 5 țări”, a adăugat Attila Bartincki.