Protopopiatul Ortodox Român Carei a iniția o campanie de strângere de fonduri pentru familia Chereji din Căuaș, a cărei casă a fost mistuită de flăcări în cursul săptămânii trecute.

Credincioșii care vor să ajute această familie pot dona la parohia de care aparțin din cuprinsul Propopiatului Carei sau în contul RO68RNCB0222011954750001.
”Dorim să venim în sprijinul doamnei Dana Chereji, mamă a trei copii, Florin de 11 ani, Constantin de 7 ani și Alexandru de 3 ani, din localitatea Căuaș, județul Satu Mare, căreia i-a ars casa într-un incendiu devastator, marți, 22 noiembrie 2022. Doamna Dana avea în grijă și două nepoate, Patricia de 15 ani și Denisa de 13 ani. Împreună cu ei locuiau și bunicii Chereji Gheorghe și Floare”, se arată în anunțul Protopoiatului Ortodox Carei.
”Fiind în perioada Postului Nașterii Domnului, să încercăm să fim mai darnici și din puținul nostru să dăruim un bănuț ca, împreună, să aducem bucurie acestei familii greu încercate”, se mai arată în apelul lansat credincioșilor ortodocși.