Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, farmaciile Digitalis doresc să le mulţumească tuturor pacienţilor din zona Carei- Tăşnad care le calcă pragul, oferindu-le şansa de a câştiga unul din numeroasele premii puse la bătaie la tombola de Crăciun, dar şi de a beneficia de cele mai mari reduceri şi de numeroase surprize.

Premiile constă în două televizoare SMART, trei tensiometre Sendo şi mai multe vouchere Digitalis în valoare de 100 de lei, care pot fi folosite la cumpărături în farmaciile Digitalis.
În perioada 20 noiembrie – 22 decembrie 2022, toţi pacienţii care cumpără produse sau îşi preschimbă reţetele gratuite sau compensate în farmaciile Digitalis primesc un cupon de tombolă, care se completează şi se introduce în urne. Numărul cupoanelor este teoretic nelimitat, clienţii primind câte unul de fiecare dată când cumpără ceva sau îşi preschimbă reţetele de orice fel.


Extragerea va avea loc în 23 decembrie 2022. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de Facebook a farmaciilor Digitalis şi în mass-media locală.
Prin această acţiune, conducerea farmaciilor Digitalis doreşte să mulțumească fidelitatea clienţilor săi.
“Pe baza cardului de fidelitate, clienţii Digitalis beneficiază întotdeauna de cele mai bune preţuri şi cele mai mari reduceri din oraşul lor. De 20 ani suntem prezenţi alături de voi în Carei şi de 11 ani în Tășnad, fiind o farmacie locală. Vă dorim Sărbatori fericte alături de cei dragi!”, se mai arată în anunţul farmaciilor Digitalis.