După egalul (0-0) cu Lotus Băile Felix în meciul disputat sâmbătă pe teren propriu, antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, a refuzat să spună prea multe despre abritrajul execrabil, arătând că băieţii săi au avut de înfruntat 11 plus trei adversari în teren.

Antrenorul Marius Botan a privit a doua repriză din tribună, unde a fost trimis de către arbitru, după ce a protestat împotriva manierei de arbitraj.
“Acestui “cavaler al fluierului”, acum patru etape i s-a facut un memoriu după meciul dintre FC Bihor – SCM Zalău. Era vorba că va fi suspendat tot restul anului! A primit trei etape! După suspendare, meciul de sâmbătă de la Carei, a fost primul oficiat de acest domn din Sibiu (arbitru de Liga a II-a)! Aici mă şi opresc din a mai spune orice referitor la maniera de arbitraj de ieri. Doresc să îi felicit pe băieţi pentru efortul depus, pentru ambiţia de care au dat dovadă şi de dăruirea cu care au jucat împotriva celor 11 + 3 adversari!”, a declarat antrenorul Marius Botan.
“Ne aşteaptă o deplasare foarte dificilă etapa următoare la Sighet! Din păcate, vom suferi din nou din cauza suspendărilor şi a accidentărilor, dar va trebui să facem tot posibilul de a ne întoarce cu punct sau puncte!”, a adăugat antrenorul Victoriei Carei.
“Le mulţumesc spectatorilor care au fost ieri la meci şi ne-au susţinut pe toata durata jocului!”, a încheiat antrenorul Botan.