După înfrângerea cu 5-0 în meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu SCM Zalău, antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, le cere scuze suporterilor în numele întregii echipe, arătând că are opt jucători indisponibili, lucru care se resimte în cadrul lotului.

Pe lângă scuzele adresate suporterilor, antrenorul Marius Botan explică cum numărul mare de jucători indisponibili influenţează jocul echipei.
“Ne cerem scuze faţă de suporterii noştri pentru rezultatul meciului de la Zalău. A fost un meci greu pentru noi, datorita faptului că, de două etape, avem numai puţin de opt indisponibili (cu FC Bihor acasă şi cu SCM Zalău), lucru care se resimte în cadrul lotului. Oricum, asta este o scuză mult prea mică, pentru că acei jucători indisponibili ar trebui să fie înlocuiţi aşa cum se cuvine din partea celor care au primit mai puţine minute până acum”, a declarat antrenorul Marius Botan.
“Sunt sigur că ne vom revanşa în urmatoarea etapă de pe teren propriu”, a adăugat antrenorul Victoriei Carei.
“Acceptăm criticile, dar consider că observaţiile răutăcioase ale unor aşa-zis suporteri nu ajută la nimic!”, a încheiat antrenorul Victoriei Carei.