Asociația sportivă BC PRIMO Carei organizează ediția a IV-a a CUPEI PRIMO, ocazie cu care invită toți iubitorii de sport, și nu numai, să asiste și să se bucure împreună cu micii jucători de baschet.

Competiția va avea loc însala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu din Carei, în 12 noiemberie.
Meciurile se desfășoară într-o zi, cu începere de la ora 08.00, și se vor disputa fără pauză până la ora 19.00, când competiția va fi încheiată cu festivitatea de premiere.
În competiții se vor întrece copii din categoriile babybaschet și minibaschet, atât băieți cât și fete. Echipele participante sunt: BC Magic Satu-Mare, AS Tiger – Lion din Cluj, LA Baschet din Cluj, Pro Sport Sighetu Marmației, BC 2B Sports Zalău și BC Nordic Baia – Mare.
Toți copiii vor primi diplome de participa și medalii. Cupele sunt acordate fiecărei echipe înscrisă la categoria babybaschet, cupe vor primi și primele trei echipe clasate la categoria minibaschet și, totodată, vor fi acordate și premii individuale, câte trei la fiecare categorie.
”Sunt alături de noi și sponsorii care contribuie la buna desfășurare a acestei ediții și care fac posibilă desfășurarea în cele mai bune condiții a CUPEI PRIMO- ediția a IV-a. Aceștia sunt: Stebo Logistic, SC Tehno Srl, Grup Aspa, MW Trade Srl, Alconor Company și ZKI Seminte. Le mulțumim și pe această cale și, împreună, vă așteptăm sâmbătă la o zi dedicată baschetului, să susținem cu toții micii baschetbaliști care au fost privați de aceste turnee datorită pandemiei și care așteaptă cu nerăbdare acest gen de competiție. Echipa de antrenori PRIMO dorește succes tuturor echipelor înscrise și să câștige cel mai bun. Vor partipa peste 200 de copii”, a declarat președintele BC Primo Carei, Florentina Timoc.