După egalul de 1-1 în meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu CSM Satu Mare, antrenorul Marius Botan consideră că nu întotdeauna contează locul din clasament la un derby județean.

Antrenprul Botan crede că Victoria Carei putea să învingă CSM Satu Mare, obținând toate cele trei puncte.
”Ne bucurăm pentru rezultatul obținut, deși cred că puteam obține toate cele trei puncte. Felicit echipa din Satu Mare pentru joc și îi doresc să-și atingă obiectivele pentru că este o echipă frumoasă. Noi, prin abordarea jocului, prin sistemul pe care l-am creat pentru meciul de sâmbătă, cred că am reușit să-i anihilăm foarte bine, însă ei ne-au surprins prin acea execuție formidabilă din lovitură liberă”, a declarat antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan.
”Îmi felicit echipa pentru ambiție, pentru determinarea de care a dat dovadă, am știut că nu întotdeauna contează locul din clasament la un derby județean, iar pentru noi cel mai important ar fi ca acest rezultat de egalitate să fie completat cu o victorie la următorul meci de pe teren propriu. Avem anumite probleme, câțiva jucători sunt accidentați, alții sunt suspendați, dar cu toate acestea jucătorii care vor intra în teren vor trebui să lupte, să joace cu ardoarea și cu ambiția cu care au jucat în acest derby”, a adăugat antrenorul Marius Botan.