Micii baschetbaliști de la BC Primo au avut parte de un Halloween Party reuşit. Au pictat, au avut parte de concurs de aruncat la țintă cu nuci, şi-au expus traditionalii dovleci şi au defilat în ținutele specifice acestui eveniment.

Toți copiii au primit diplome de participare, iar cei aleși de juriul alcătuit din baschetbalişti voluntari de la grupele mai mari de la PRIMO au fost premiați pentru desene, costume şi dovleci. Au fost acordate câte 3 premii pe categorie.
Dar să nu uităm de scopul acestui eveniment: copiii au putut să participe la o tombola în urma căreia s-au acordat de asemenea trei premii. Cei 860 lei adunaţi vor reprezenta un mic dejun oferit beneficiarilor de la Căminul de bătrâni din Carei.
„Mulțumesc frumos pe această cale copiilor participanţi, dar şi organizatori din club, antrenorilor şi părinților pentru implicare şi organizare a acestui eveniment care nu reprezintă neapărat o sărbătoare a noastră, dar care are trecere în rândul copiilor, scopul principal fiind acţiunea caritabilă”, a declarat preşedintele BC Primo Carei, Florentina Timoc.

Foto: BC Primo Carei