Un funcționar public din cadrul Primăriei Sanislău, care a furat salcâmi și mălini din pădurea Vermeș, a fost dat de gol de imaginile de supraveghere înregistrate de camerele publice ale Primăriei Ciumești.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, în octombrie anul trecut, Asociaţia Ocolul Silvic Ciumeşti a sesizat Poliția despre faptul că, în perioada anterioară, autori necunoscuţi au tăiat şi sustras un volum de 3, 678 mc de material lemnos (17 arbori de esenţă salcâm şi mălin) de pe raza pădurii situate în extravilanul localității Sanislău, din zona denumită popular Vermeş.
Ulterior, s-a constat furtul a încă zece salcâmi.
Autorul furtului de material lemnos a fost dat de gol de imaginile de supraveghere înregistrate de camerele publice ale Primăriei Sanislău, funcționarul public fiind observat în timp ce trecea cu autovehiculul personal, un autoturism Dacia Papuc, încărcat cu lemne.
Judecătoria Carei a constat legalitatea rechizitoriului întocmit de procurori, dispunând începerea judecății în dosarul în care funcționarul public din cadrul Primăriei Ciumești este acuzat de săvârşirea infracţiunii de furt fără drept de arbori.