Proiectul educațional ECOURI DE TOAMNĂ, desfășurat la Liceul Teoretic Carei la nivelul învățământului primar, secția română, a urmărit frumosul din natură manifestat în culori și forme sonore.

De-a lungul unei săptămâni, clasele primare s-au bucurat de activități variate, au pictat, au modelat, au făurit cu migală și pricepere obiecte decorative minunate, punându-și în prim plan creativitatea și imaginația.
La activitățile proiectului au participat:
– clasa pregatitoare A – prof. înv. primar Leșan Iliszi Ligia;
– clasa pregatitoare B – prof. înv. primar Botoș Andrea;
– clasa I A – prof. înv. primar Micovschi Emilia clasa I B – prof. înv. primar Jurj Adriana;
– clasa a II-a A – prof. înv. primar Moisa Maria Adela;
– clasa a II-a B – prof. înv. primar Lupșa Andrea clasa a III-a A – prof. înv. primar Dittrich Annamaria;
– clasa a III-a B – prof. înv. primar Maroșan Loredana;
– clasa a IV-a A – prof. înv. primar Iluțan Lorena clasa a IV-a B – prof. înv. primar Tămîian Mariana.
Prin crearea unui ambient agreabil și plăcut, frumosul pătrunde ca un sentiment binefăcător în cele mai adânci zone ale sufletului, creează emoție, sensibilizează, înviorează. Acest lucru a constituit și scopul principal al proiectului, menirea dascălului fiind, printre altele, formarea și dezvoltarea personalității copiilor prin cultivarea formelor estetice existente în natură, artă, astfel încât aceștia să devină consumatori și creatori de frumos.
Activitatea a fost un real succes, elevii bucurându-se cu toții de atmosfera de sărbătoare a acestei zile de toamnă pe care au celebrat-o în felul lor, cu dragoste și respect dedicate naturii înconjurătoare.

Felicitări tuturor celor implicați în proiect!