Oamenii legii au săvârșit o gafă azi dimineață. Confundând adresa sau având informații greșite, mascații au forțat ușa și au intrat peste doi vârstnici bolnavi. Careianca a leșinat de spaimă. Oamenii legii arată că treburile stau altfel.

La ora 6.00 dimineața, mascații de la Jandarmerie au forțat ușa unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Ignișului, în cadrul unei acțiuni împotriva traficanților de droguri.
Greșind adresa sau având informații greșite, jandarmii mascați au intrat peste doi vârstnici bolnavi. Când i-a văzut pe mascați intrând prin ușa spartă, careianca a primit un șoc și a leșinat.
Potrivit fiicei sale, în momentul în care femeia și-a revenit, în apartament nu mai era nici urmă de mascați. Oamenii legii au sunat la 112, chemând ambulanţa.
”Este inadmisibl ce s-a întâmplat. Mama a leșinat când au intrat mascații în casă. Și acum este sub efectul șocului. Se uită la ușa spartă și nu îi vine să creadă ceea ce i s-a întâmplat. Pur și simplu nu își aduce aminte ce s-a întâmplat, înafară de faptul că mascații i-au forțat ușa”, a declarat fiica careiencei pentru portalul Opinie de Carei.
”Chiar dacă au greșit, consider că autoritățile ar fi trebuit să își asume acest lucru. Mama mea nu are nici măcar un proces verbal despre ceea ce s-a întâmplat. Am apelat la un avocat și vom demara demersurile legale care se impun în astfel de cazuri. Cineva trebuie să răspundă în fața legii pentru un asemenea abuz”, a mai declarat fiica careiencei.

Varianta oamenilor legii

Oamenii legii au o altă variantă, afirmând că treburile stau puțin altfel. Prima dată au bătut la ușă, dar nu li s-a deschis. În momentul în care au intrat în apartament, forțând ușa, fără să o spargă cu berbecele, careianca a leșinat. Oamenii legii au fost cei care au sunat la 112, anunțând incidentul și au stat cu victima în timp ce i se acordau îngrijiri. Mascații greșiseră ușa, căutând un presupus traficant de droguri care locuia cu un etaj mai jos.

N.R. Acest articol poate fi preluat în limita a 200 de caractere și numai cu citarea sursei.