Cantautorul Andrei Păunescu revine duminică în Carei, după ce în urmă cu şase ani şi-a pus în cap careienii afirmând tot felul de aberaţii cum că românii ar vorbi în șoaptă în Carei, că românii se tem să mai spună că sunt români în Carei, respectiv că se dorește dărâmarea statuii lui Avram Iancu din Carei.

Bineînţeles că Andrei Păunescu vine să concerteze la Carei la invitaţia “jurnalistei” Danielei Ciuta, cunoscută careienilor pentru dezinformările sale, care au intrat în istoria oraşului.
De altfel, Daniela Ciuta a fost cea care, în urmă cu şase ani, l-a dezinformat pe Păunescu, care a înghiţit pe nerăsuflate găluşca şi s-a discreditat în faţa celora care cunoscu realităţile din Carei.
În noiembrie 2016, având-o alături pe Daniela Ciuta, Andrei Păunescu a postat o înregistrare video pe contul său de Facebook, în care a formulat o serie de acuzații aberante, cum că românii ar vorbi în șoaptă în Carei, că românii se tem să mai spună că sunt români în Carei, că se dorește dărâmarea statuii lui Avram Iancu din Carei. În fața reacției categorice a careienilor, Daniela Ciuta a dat-o cotită, susținând că Păunescu ar fi vorbit ”în metafore”.
Dacă tot vine la Carei, Păunescu va putea constata că poate cânta cu voce tare şi nu “în şoapte”, că românilor nu le este teamă să-şi afirme identitatea şi că bustul lui Avram Iancu este tot acolo unde a fost şi acum şase ani.

Banciu s-a dezis de „doamna sau domnişoara Daniela nu ştiu cum”
Trei ani mai târziu, jurnalistul Radu Banciu s-a făcut şi el de râs, preluând pe nerăsuflate dezinformările Danieleie Ciuta. În faţa numeroselor reacţii ale careienilor, revoltaţi de enormităţile spuse într-o emisiune „Lumea lui Banciu” din martie 2019, citând ca sursă Buletin de Carei, Radu Banciu s-a dezis de „jurnalista locală” Daniela Ciuta, pe care a numit-o „doamna sau domnişoara Daniela nu ştiu cum”. Specificând că a citat din Buletin de Carei, căruia în mod eronat i-a spus „Monitorul de Satu Mare”, Banciu a declarat că a făcut aceste precizări în urma interpelărilor adresate de oameni responsabili din Carei.