Un careian a avut supriza să constate că un angajat al Orange România i-a falsificat semnătura pe un act adiţional pentru a lua un telefon mobil de 1.700 de lei în numele său. Judecătoria Carei a anulat actul adiţional încheiat în fals.

Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, bărbatul a sesizat Poliţia în ianuarie anul trecut despre săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată de către autori neidentificaţi.
Careianul a semnalat faptul că, în cursul anului 2020, folosindu-se de datele sale de identificare, au falsificat, prin contrafacerea semnăturii, un act adiţional al contractului de servicii pentru telefonie mobilă, obţinând un telefon mobil din partea furnizorului Orange România.
În urma verificărilor s-a constatat că cel care a falsificat semnătura a fost chiar un angajat al Orange România. Careianul a vrut să încheie un act adiţional pentru a obţine telefonul, dar nu a mai aşteptat completarea contractului pentru că se grăbea.
Aşa că angajatul Orange a semnat în locul său, însuşindu-şi un telefon mobil în valoare de 1.700 de lei.
În această săptămână, Judecătoria Carei a anulat contractul semnat în fals de către angajatul Orange, care a achitat prejudiciul creat careianului.
Întrucât victima nu a mai avut nicio pretenţie, angajatul firmei de telefonie mobilă a scăpta de consecinţele penale ale faptelor sale.