Bărbatul care a lovit-o cu mașina în dimineața zilei de 12 septembrie, la Cassino (Lazio) pe Diana Zaharie,careiancă în vârstă de 23 de ani, va fi judecat în libertate, informează Rotalianul.

După ce inițial a fost declarat în arest la domiciliu, decizia judecătorului de instrucție i-a redat ieri, 3 octombrie, libertatea.
Diana Zaharie a fost găsită fără viață pe marginea șoselei Cassino-Atina, în jurul orei 06:30. Alarma a fost dată de ceilalți participanți la trafic.
După accident șoferul a apăsat pe accelerație, în loc să oprească și să acorde primul ajutor victimei. Abia după 20 de zile de căutări carabinierii au reușit să-l identifice.
Magistratul de instrucție al tribunalului Cassino nu a validat însă arestarea lui L. S., bărbatul de 44 de ani din Sant’Elia Fiumerapido (Frosinone) care a ucis-o pe Diana Maria Zaharie, informează La Repubblica. Decizia judecătoarei Alessandra Casinelli a venit după o întrunire de consiliu și o cerere de eliberare din partea avocatului inculpatului, Emilio Roncone.