O femeie dintr-un sat de lângă Tăşnad a trecut prin adevărate clipe de groază după ce s-a reîntors de la muncă din Germania. Soţul a venit acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi a ameninţat că se sinucide pe motiv că femeia l-ar fi înşelat. Apoi s-a enervat, a ameninţat-o pe soţie cu moartea şi a bătut-o bine. Judecătoria Carei a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv.

Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, totul s-a întâmplat în seara de 14 septembrie 2022.
Bărbatul se mutase la un frate de-al lui în altă localitate. În seara respectivă a venit la locuinţa soţiei. În timp ce mânca, bărbatul a tot repetat că se va sinucide, acuzând-o pe soţia lui de infidelitate, reprosându-i că a mers în Germania la muncă cu un alt bărbat. Apoi a plecat.
Soţul a revenit după circa o oră, a intrat în locuinţă şi după ce a mai consumat bere, a început un nou scandal, acuzând-o pe soţia lui că îl înşală. Agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feţei.
La solicitarea femeii, Judecătoria Carei a emis săptămâna trecută un ordin de protecţie prin care bărbatului i se interzice să se apropie la mai puţin de 100 de metri faţă de soţie şi cei trei copii oriunde s-a afla aceştia, respectiv de locuinţa lor.
Ordinul de protecţie a fost emis pe o durată de şase luni.