Șansele foștilor abonați ai cotidianului Friss Ujsag de a-și recupera contravaloarea abonamentelor restante, după ce ziarul și-a încetat apariția din 1 septembrie, sunt extrem de reduse.

Firma editoare a cotidianului de limbă maghiară Friss Ujsag, Friss Press SRL, a anunțat azi din nou că foștii abonați din zona Careiului trebuie să solicite restituirea abonamntelor de la societatea BLG SRL Carei.
Această firmă a activat în calitate de subantrepenor la încasarea abonamentelor și distribuția ziarelor.
”În Carei și în localitățile apropiate abonamentele nu au fost încasate de către societatea editoare a cotidianului Friss Ujsag, Friss Press SRL, ci de către firma BLG SRL, în calitate de subantrepenor. Având în vedere acest lucru, Friss Press SRL nu are niciun temei legal, dar nici posibilitatea să restituie sumele încasate de firma BLG SRL”, se mai arată în anunț.
”Îi rugăm pe cei în cauză să ia legătura cu firma BLG SRL, respectiv cu Benze Carmen, la numărul de telefon 0720.400.462, întrucât vă pot răspunde cel mai bine la întrebările dumneavoastră”, se mai arată în anunțul postat pe site-ul Friss Ujsag.

Mai mulți abonați au semnalat faptul că nu reușesc să ia legătura cu reprezentanta firmei BLG SRL.