În cea de-a patra etapă din seria a X-a a Ligii 3, Victoria Carei a fost foarte aproape ieri de a obţine primul punct din acest sezon. Careienii antrenaţi de Marius Botan a pierdut cu scorul de 2-1 partida disputată pe terenul celor de la Lotus Băile Felix, gazdele înscriind golul victoriei în minutul patru al prelungirilor din ultima repriză.

În minutul 42, Alexandru Sorian a executat bine o lovitură de colţ de pe stânga, mingea a fost trimisă în faţa porţii, l-a lovit pe căpitanul careienilor, Daniel Tilinger, şi a intrat în plasă.
Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde.
În minutul 53, careienii au reuşit să egaleze în urma unei lovituri de la colţul terenului. A executat Marinaş, portarul Barabaş a respins, un jucător din defensiva bihoreană a prelungit, dar doar până la Luca Tincău, care a marcat de la marginea careului mic.
în minutul 90+4, la ultima fază de atac a gazdelor, Patrick Blăgea a reuşit să înscrie cu un şut din careu la colţul scurt. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru cei de la Lotus Băile Felix.
Lotus Băile Felix: Ad. Barabaș – S. Cucu, A. Gal (min. 74 T. Paublusztig), Cr. Oros, M. Arsene – Vl. Costea, M. Popa – ctp., D. Gheban, Al. Sorian – Cl. Codoban (min. 88 P. Blăgea) – Fl. Pop,. Antrenor: Gheorghe Ghiţ
Victoria Carei: F. Gorbe – T. Bîrle (min. 68 R. Negreanu), R. Ritli, R. Aspru (min. 79 Fl. Moș), D. Tilinger – ctp., R. Raț, E. Kinczel, R. Vaida (min. 74 D. Haller), L. Tincău, Nelson, V. Marinaș (min. 88 Cl. Silaghi). Antrenor: Marius Botan
Au arbitrat: Krisztina Szabo (Crișeni – Sălaj) – Adrian Iancău (Derșida – Sălaj) şi Ștefan Bîrjac (Păușa – Sălaj)