După înfrângerea cu 2-0 în meciul cu FC Bihor, antrenorul Marius Botan arată că, la nivelul Ligii 3, adversarul te taxează dacă te joci cu ocaziile. Victoria Carei a avut cel puţin trei ocazii pe care nu a reuşit să le fructifice.

Antrenorul Botan arată că Victoria Carei a avut cel puţin trei ocazii clare, dar adversarul a reuşit să profite de două greşeli personale în apărare.
„Din păcate, la acest nivel, adversarul te taxează dacă te joci cu ocaziile. Am avut în prima repriză, la 0-0, cel puţin trei ocazii foarte clare de a marca. Pe urmă, pe două greşeli personale în apărare, am primit două goluri foarte uşor”, a declarat antrenorul Marius Botan.
Antrenorul Victoriei Carei spune că Victoria Carei trebuie să îşi revină şi să câştige în meciul din etapa a treia, pe care îl va disputa, acasă, cu CSM Zalău.
„Important este să ne revenim, iar în următoarea etapă de acasă neapărat trebuie să obţinem cele trei puncte puse în joc, chiar dacă primim vizita celor de la CSM Zalău”, a adăugat Botan.