În perioada AugustFest 2022, a avut loc o campanie de strângere de fonduri pentru Asociația Werdnig Hoffman, pentru renovarea spațiului “Căsuța Prieteniei”.

”În cadrul campaniei umanitare organizate pe parcursul AugustFest, Asociația Werdnig Hoffman a primit donații în valoare de 10.350 lei. Vă mulțumim!”, informează Direcția de Cultură Carei.
De ce e nevoie de o asemenea locație?
O mare problemă a organizării evenimentelor pentru Asociația Werdnig Hoffman a fost lipsa unei locații perfect adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități. Astfel că, asociația a achiziționat un teren cu casă în localitatea Pietroasa, situat într-un loc pitoresc în județul Bihor. Totuși e nevoie ca să renoveze acest spațiu pentru a fi 100% accesibil nevoilor persoanelor cu dizabilități.
La standul asociației, lângă scena festivalului, în perioada 1-7 august 2022, membri asociației au scos la licitație produse hand made realizate de către aceștia și voluntarii asociației Werdnig Hoffman, dar și diferite picturi, obiecte hand-made, cărți, fotografii și echipamente sportive obținute din donații.