În urmă cu câteva zile, Judecătoria Carei a decis să îl oblige pe un bărbat din Pișcolt acuzat de săvârșirea infracțiunii de violență în familie să achite daune morale soției și celor doi copii, în valoare totală de 10.000 lei, pentru bătăile administrate acestora.

Bărbatul trebuie acum să achite 2.000 de lei soției și câte 4.000 de lei fiicei sale și fiului său minor pentru suferințele pricinuite, potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în iunie 2020, pe fondul unor discuţii contradictorii cu soţia sa, bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnul în zona capului şi a braţelor.
A intervenit fiica, încercând să-l determine pe tatăl său să înceteze actele de violenţă, însă a fost lovită şi ea de către acesta, în zona capului. De asemenea, A intervenit și fiul minor al soților, căruia tatăl i-a aplicat mai multe palme peste faţă.
Mama și cei doi copii au fost nevoite să fugă din casă, adăpostindu-se la locuinţa unei alte rude.
În timpul procesului, bărbatul a declarat că nu regretă fapta, considerând că soția lui a meritat bătaia.
Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Carei la nouă luni de închisoare cu suspendare. Acesta va trebuie să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității. În plus, bărbatul din Pișcolt trebuie să achite daune morale în sumă totală de 10.000 lei membrilor familiei sale.
Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.