La castelul Karolyi a avut loc în această după amiază lansarea primului videoclip de promovare a destinației turistice Carei, realizat la iniţiativa echipei VisitCarei din cadrul Centrul de promovare a turismului cultural „Gróf Károlyi”.

La lansare a fost prezent primarul Eugen Kovacs, care a lăudat această iniţiativă de promovare a Careiului în mediul online.
Primarul Kovacs a mai arătat modalităţile de promovare a oraşului Carei trebuie să se adapteze noilor tendinţe astfel încât să fie cât mai vizibil pentru potenţialii turişti în mediu online.
Au mai luat cuvântul managerul în activități de turism, în cadrul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Dragoş Georgescu, regizorul videoclipului de promovare, Bernard Naghi, şi coordonatorul VisitCarei, Adrian Ştefănuţi.

Publicul a apreciat creativitatea videoclipului, urmărit astăzi în premieră la castel. Acesta va fi utilizat pentru promovarea Careiului şi a zonei înconjurătoare ca destinaţie turistică.
Videoclipul de promovare „Visit Carei” reprezintă o nouă inițiativă offline și online, cu scopul consolidării strategiei de promovare a orașului Carei.

Obiectivul principal al acestuia este, pe de-o parte, promovarea destinației turistice Carei, cu scopul informării potențialilor turiști cu privire la atracțiile turistice și experiențele din oraș. Pe de altă parte, este o oportunitate considerabilă de a pune orașul pe harta turistică a României, prin promovarea pe platformele dedicate turismului.