Două amante din Șimian, județul Bihor, care au pus la cale uciderea soțului uneia dintre ele, angajând un interlop să comită fapta, au încercat să ascundă crima cu ajutorul unui telefon și a unei cartele cumpărate în Carei, informează Adevărul.ro.

Soția și verișoara bărbatului, care deveniseră amante, au pus la cale un plan minuțios pentru a scăpa de victimă, care le încurca în povestea de dragoste.
Femeile au angajat un interlop, căruia i-au plătit 40.000 de lei. Bărbatul a fost atras într-o pădure, unde interlopul a fost lovit cu toporul în cap, iar verișoara sa l-a înjunghiat în mod repetat până când nu a mai mișcat. Cadavrul a fost îngropat lângă o fostă carieră de piatră.
În perioada care a urmat, soția sa a pozat în soţie îngrijorată: a organizat operaţiuni de căutare, a postat anunţuri pe reţeaua de socializare. În acelaşi timp, femeile au intrat apoi pe contul de Messenger al victimei, ca să pară că trăieşte, i-au trimis mamei bărbatului un SMS în numele lui. Pentru asta, amanta sa s-a dus în Carei, a cumpărat o cartelă şi un telefon, pe care apoi le-a ars.
În cele din urmă, anchetatorii au reușit să afle cum s-a petrecut asasinatul. Citiți întreaga poveste pe Adevărul.ro.