Interviu cu Ariana Gale, careianca care, la numai 13 ani, a debutat ca model la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu de la castelul din Carei

Reporter: – Cum ai ajuns model la prezentarea de la Carei a celebrului designer Cătălin Botezatu?
Ariana Gale: – Am ieşit în oraş marţi şi m-am întâlnit întâmplător cu domnul Cătălin Botezatu la L’Art. Am stat puţin de vorbă cu el despre modă şi l-am întrebat, după părerea sa, când aş putea face modeling. Mi-a răspuns că, dacă vreau, pot să merg joi la prezentarea sa de modă de la castel. Aşa a început totul. I-am spus că mă mai gândesc şi miercuri i-am transmis că sunt interesată.
Reporter: – Cum te-ai simţit în timpul prezentării de modă?
Ariana Gale: – A fost frumos. Am avut emoţii la început, dar m-am gândit că e o experienţă unică în viaţă. Adică să prezint pentru Cătălin Botezatu, fără ore de modeling. Am mai fost contactată acum trei ani de o agenţie de modeling din Oradea, dar am considerat că sunt prea mică şi am refuzat oferta. A fost o experienţă la fel de interesantă şi cu pregătirile pentru prezentare, cu părul a fost puţin mai greu, dar s-a rezolvat. Joi, am stat la castel de la ora 11.00 până seara, când s-a terminat evenimentul.
Reporter: – După acest debut select, te-ai gândit să continui cu modelingul?
Ariana Gale: – La prezentarea de modă au fost prezenţi reprezentanţii mai multor agenţii. Cei din Satu Mare mi-au spus să mă duc la ei la modeling. La final, când am plecat spre casă, i-am mulţumit domnului Cătălin Botezatu pentru ocazia acordată. Mi-a spus că ar vrea să ne revedem într-o zi. M-a îndemnat să mă ţin de modeling pentru că merită, că voi avea succes şi că ne vom mai revedea în viitor. Îi mulţumesc domnului Botezatu şi pe această cale că mi-a acordat această şansă, de-a dreptul unică în viaţă, de a experimenta ce înseamnă modelingul la un asemenea nivel. Mi-aş dori să fac carieră în acest domeniu.
Reporter: – Cine va avea prioritate, învăţătura sau modelingul?
Ariana Gale: – Sunt elevă a Şcolii Gimnaziale Vasile Lucaciu, am absolvit clasa a şasea. Diriginta mea este doamna Graz Gabriela. Am note şi medii doar de 10. Aşa că pentru mine cea mai importantă este şcoala şi abia apoi modelingul.
Reporter: – Care îţi este hobby-ul preferat?
Ariana Gale: – Îmi place mult baschetul pentru că este un sport de echipă, care necesită fineţe, precizie, dar şi puţină fantezie. Practic acest sport în cadrul clubului BC Primo, unde am obţinut rezultate frumoase cu echipa din care fac parte. La fel ca şi la învăţătură şi la modeling, şi la baschet trebuie să te pregăteşti mult ca să obţii rezultate bune.
A consemnat Szasz Lorand


Joi seara, celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, şi-a prezentat la castelul din Carei colecţia Haute Couture by Cătălin Botezatu în cadrul evenimentului SommerFest- Sărbătoarea Verii