Un adevărat show de fashion a avut loc în această seară, platoul din faţa castelului Karolyi din Carei. Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, şi-a prezentat colecţia Haute Couture by Cătălin Botezatu, oferind un spectacol de înaltă ţinută.

Tot în cadrul evenimentului SommerFest- Sărbătoarea Verii, au fost prezentate colecţiile Inedit, Bianca Sas, L CT Collection şi Diasim Style.
Creaţiile vestimentare au fost extrem de apreciate de public, la fel şi evoluţia modelelor. Cu această ocazie, şi-a făcut debutul în lumea modelingului o tânără careiană, Ariana Gale, în vârstă de 13 ani, care a prezentat câteva dintre creaţiile lui Cătălin Botezatu.
Între prezentările de modă a avut loc un moment de caricatură comentată de Costel Pătrăşcan.
Tot în această seară, directorii generali ai Polipol Mobila SRL Foieni, Dan Brumboiu şi Knecht Csaba i-au premiat pe voluntarii Polipol care au contribuit la organizarea evenimentului.
Artista albaneză Arlinda Morava şi Arte Quintet au oferit un spectacol muzical de excepţie.
Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Economică Germano Română pentru Regiunea de Nord -Vest şi Camera Meşteşugarilor Satu Mare.