Teoria conspirației funcționează! Un careian a refuzat să ofere informații recenzorului care s-a prezentat la ușa sa pe motiv că nu vrea ca datele sale persoanle să ajungă în posesia miliardarul american Bill Gates.

Degeaba a încercat recenzorul să îi explice careianului că este vorba de o acțiune a Statului Român, care n-are nicio legătură cu Bill Gates sau cu oculta mondială.
Careianul nu s-a lăsat înduplecat și, în cele din urmă, i-a trântit recenzorului ușa în nas.
Teoriile conspiraționiste despre miliardarul Bill Gates au luat amploare în timpul pandemiei de coronavirus. Printre teoriile vehiculate s-au numărat acelea că Bill Gates și Anthony Fauci ar fi creat pandemia pentru a controla oamenii, că vor să profite de răspândirea virusului şi că vor să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.
Există alți careieni care refuză să deschidă ușa recenzorilor fiind convinși că aceștia sunt de fapt infractori care vor să le sustragă diverse bunuri din locuințe. Unii careieni nici măcar nu se mai deranjează să deschidă ușa, nici măcar pentru a afla ce vor recenzorii de la ei.