Sâmbătă, 25 iunie 2022, careieni au petrecut împreună cu familia o zi cu multă mișcare în Parcul Dendrologic din Carei, o după-amiază relaxantă, cu programe comune pentru părinți-copii sau bunici-nepoți.

Au avut loc jocuri și concursuri distractive pentru familie, ateliere cu meșteșugari, au fost expuse mașini retro, au fost amenajate un atelier Origami, unul de pictură, un stand al Bibliotecii Municipale, iar copiii s-au distrat în spațiul interactiv organizat de Polipol, la diferitele îndeletniciri practice și la mini-cursuri de dans.
Unul dintre cele mai apreciate momente a fost prezentarea de modă: colecția de vară D’OR, cu manechinii DIVA’S.
Pe tot parcursul zilei, au avut loc antrenamente de Aerobic, Pilates, Deepwork și Body Art, susținute de instructorul sportiv Virág-Szabó Andrea.
Cei prezenți în Parcul Dendrologic au mai putut degusta produse tradiționale, s-au distrat pe toboganul gonflabil și au putut asculta recitalurile tinerilor soliști de la Centrul Cultural Carei.
Organizatorii evenimentului au fost Centrul Cultural Carei și Direcția de Cultură Carei.

Parteneri: Centrul de promovare a turismului cultural grof Karolyi, Retromobil Club Romania, Biblioteca Municipală Carei, Polipol, Contitech Carei, Ardealul, Alconor.