Cea mai mare medie din Carei la examenele de Bacalaureat (9.75) a fost obținută de un elev al Liceului Teoretic Carei, specializarea matematică-informatică, situându-se pe locul al 21-lea la nivel de județ.

La Liceul Teoretic Carei s-au înscris și s-au prezentat la Bac 150 de elevi.
Cea mai mare notă pe oraș, 9.75, a fost obținută de un elev al acestui liceu, de la profilul matematică-informatică, secția română. Pe locul secund s-a situat un elev cu media 9.56, tot de la matematică-informatică, iar pe locul al treilea, cu media 9.5, un elev de la aceeași specializare. 27 de elevi ai Liceului Teoretic au obținut medii peste 9.00.
Din cei 150 de elevi ai Liceului Teoretic Carei înscriși la Bacalaureat, 138 au reușit să promoveze examenele.
La Liceul Tehnologic Iuliu Maniu s-au prezentat la Bac 44 din cei 46 de elevi înscriși. Cea mai mare medie a fost de 8.26, iar a doua 8.00. La acest liceu, au promovat examenul 28 din cei 46 de elevi.
La Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius s-au înscris la examenele de Bacalaureat 42 de elevi dintre care s-au prezentat 41. Cea mai mare medie obținută a fost de 8.7. Alți cinci elevi au obținut medii între șapte și opt. Din c ei 41 de elevi prezenți la examene, au reușit să promoveze 13.
La Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, dintre cei doi elevi înscriși care s-au prezentat la examene, unul a reușit cu media 6.45, iar celălalt a fost respins.