Cea mai mare medie la Evaluarea Națională la nivel de Carei a fost obținută de un elev al Liceului Teoretic. Cu media de 9.77, acesta se clasează pe locul 19 la nivelul județului Satu Mare.

La Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius din Carei s-au înscris la examene 30 de elevi, dar unul a absentat. Cea mai mare medie obținută la nivelul unității de învățământ este de 9.55. Trei elevi au reușit să obțină medii peste 9.00.
La Liceul Teoretic Carei s-au înscirs la Evaluarea Națională 120 de elevi, dar opt au absentat. Cea mai mare medie obținută la Liceul Teoretic este 9.77, pe locul 19 la nivel județean. La acestă unitate de învățământ, 23 de elevi au obținut medii peste 9.00.
La Școla Gimnazială Vasile Lucaciu s-au înscris la examene 36 de elevi, dar cinci au absentat. Un singur elev a obținut medie peste 9.00, putându-se mândri cu media 9.40.
La Școala Gimnazială Nr.1 s-au înscris la Evaluarea Națională 14 elevi, șapte neprezentându-se la examene Cea mai mare notă obținută de un elev al acestei școli a fost de 8.95.