Coordonatorul Centrului de copii şi juniori al Victoriei Carei, omul de afaceri Papp Zsolt, îi invită pe toți careienii să participe la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a pe care Victoria Carei îl va disputa în compania celor de la Supporter 2.0 Cluj Napoca.

”Sunt convins că sâmbătă vom scrie istorie, după o lună perioadă de timp avem prima șansă să promovăm în Divizia C”, a declarat omul de afaceri Papp Zsolt, coordonatorul Centrului de copii şi juniori al Victoriei Carei.
”Îi rog pe careienii iubitori de fotbal și nu numai să vină, să participe în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă al Victoriei Carei cu Supporter 2.0 Cluj Napoca. Echipa noastră are nevoie de toată susținerea pe care o putem acorda. Cu atât mai mult cu cât de această promovarea depine soarta viitoare a sportului careien. Mă refer aici la toate investițiile în infrastrctura sportivă a orașului care se pot realiza după această promovare”, a declarat Papp Zsolt.
”Îi rog pe toți cei care doresc să participe la acest meci să ne întâlnim la monumentul din centrul Careiului la ora 16.30 și apoi să ne deplasăm împreună la stadion, într-un mod civilizat și respectând instrucțiunile forțelor de ordine, iar în timpul jocului să susținem echipa fanion a orașului nostru. Sper ca după meci să avem ocazia să sărbătorim împreună promovarea”, a adăugat Papp Zsolt.
Meciul retur de baraj pentru promovarea în Liga a III-a dintre echipele Victoria Carei și Supporter 2.0 Cluj Napoca va avea loc sâmbătă, 25 iunie 2022, pe stadionul Victoria Carei, de la ora 17.30.